Over ons

Het verkopen van boeken zit in mijn bloed. Ruim 40 jaar was mijn opa Kees bedrijfsleider bij boekhandel 'Kniphorst' in Wageningen. Hij ontving hiervoor zelfs een lintje van de koningin! De liefde voor lezen is er zowel door mijn vader als moeder met de paplepel ingegoten. Ik ben er trots op deze passie nu door te kunnen geven. Want lezen is leuk én belangrijk - voor zowel jong als oud. Er valt zoveel te leren tussen de bladzijdes van een boek; maar er is ook ontspanning te vinden welke zo hard nodig is in de drukte van alle dag. 

In 2019 opende ik mijn eerste webshop; keesenbeer.nl waar ik de fijnste artikelen voor baby's, kinderen en mama's verkoop. Ook hier verkopen we inmiddels een breed assortiment (kinder-)boeken op 'de boekenplank van Kees'. Toen deze boekenplank wel heel erg vol begon te raken ontstond het idee voor een nieuwe fijn boekenwinkeltje; met boeken voor zowel kinderen als volwassen. 

De beleving van dat ene fijne boekenwinkeltje, maar met het gemak van online winkelen. Vol met fijnste vondsten. Persoonlijke favorieten, de nieuwste titels en echte klassiekers. Met liefde geselecteerd voor op jouw boekenplank. 

Volg ons ook op Instagram (@opdeboekenplank.nl)

Liefs,

Cornelijn

 

 

 

© 2022 - 2023 opdeboekenplank.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel